El Patronat Fundació Orquestra Simfònica de Balears nomena un nou gerent

_2023_10_16_2967270

Miquel Àngel Parera ha estat fins ara mànager de la Swiss Orchestra

El conseller de Turisme, Cultura i Esports, Jaume Bauzà, ha presidit avui la primera reunió del Patronat Fundació Orquestra Simfònica. Després que els patrons hagin acceptat el càrrec, s’han aprovat els comptes anuals de la Fundació, juntament amb la memòria i la liquidació del pressupost, corresponents a l’any 2022.

Finalment, s’ha aprovat el nomenament de Miquel Àngel Parera Salvà com a nou gerent de la Fundació Simfònica de Balears (FOSIB), una vegada obtinguts els informes previs preceptius de la Direcció General de Pressuposts i de la Direcció General de Funció Pública.

Miquel Àngel Parera

Professor de conservatori, especialitat violoncel, ha estat director de diversos festivals, coordinador d’audicions i mànager de la Gustav Mahler Jugendorchesters. De 2017 a 2020 va ser director tècnic del Patronat Insular de Música del Cabildo de Tenerife i de 2020 fins ara mànager de la Swiss Orchestra.

 

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.