TERCER CONCERT DEL CICLE “SINESTÈSIS” DE LA “SIMFÒNICA EN SOCIETAT”

El tercer concert de cambra del cicle “Sinestèsies” tingué lloc el 28 de maig a les 20h, a l’Aljub d’Es Baluard. Amb aquest concert es presentà l’obra social que els músics de la Simfònica han dut a terme conjuntament amb diverses institucions: Projecte Home, ASPACE, Hospital Psiquiàtric, entre d’altres. És per això que es projectà un vídeo molt emotiu durant el concert de totes les activitats que han realitzat.
La música del segle XXI fou la protagonista de la nit. Descobrirem compositors com Phil Dawson, contrabaixista de la Simfònica, qui estrenà l’obra “El nin que no volia posar-es els calçons blancs”. I aproparen a diversos autors vius, alguns d’ells amb una especial relació amb Mallorca com Derek Bourgoise i John Cage.
“Simfònica en Societat” té un objectiu clar: arribar a tothom. És per això que la Simfònica apropa la música a tots els àmbits socials, educatius, culturals i sanitaris, conscients que la música és una eina fonamental per provocar sensacions, millorar l'estat anímic de les persones i transformar la societat.
Mayte Abargues (Flauta), Miguel Arola (Viola/Guitarra), Philip Dawson (Contrabaix), Míriam Merino (Trompa), Luis Oliver (Narrador), Susana Pacheco (Percussió) foren els protagonistes que interpretaren les obres de Living Room Music de John Cage; El nin que no volia posar-es els calçons blancs de Phil Dawson; Mallorcan Moods Op. 248 de Derek Bourgoise; Solaci part 5 de Chris Wilson i Three Sketches for Ensemble d’Antoni Mairata. Una programació e interpretació excel.lent.