Scroll Top

Funció Escolar Belle Epoque Teatre Principal de Palma

jue18abr10:00jue11:00Funció Escolar Belle Epoque Teatre Principal de PalmaNigel Carter (narrador) Pablo Mielgo (director)

Detalles del Evento

París vibra amb les preparacions per als Jocs Olímpics 2024. En ‘Belle Époque’, l’OSIB homenatja una ciutat en plena efervescència i transformació, però tornant 150 anys enrere. Una celebració de l’Impressionisme, aquest espectacle orquestral dinàmic i divertit conta una història de transgressors i rebels, a través de la música de Debussy, Ravel i Stravinsky, i les pintures de Manet, Monet i Renoir.

Descobrirem la joie de vivre de París i del Moulin Rouge, recreant, amb el públic, l’escàndol de l’estrena del ballet La Consagració de la Primavera, i aspirant a crear l’obra definitiva de l’Impressionisme: la fusió de l’art i de la música.

Narració: Nigel Carter

guió i presentació: Nigel Carter

Muntatge audiovisual: Susana pacheco

Director: Pablo Mielgo

Horario

(Jueves) 10:00 - 11:00

Ubicación

Teatre Principal de Palma

Carrer de la Riera, 2, 07003 Palma, Illes Balears

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.