La Simfònica i Sergej Krylov interpretaran el concert per a violí de Mendelssohn en el pròxim concert de temporada

Sergej Krylov serà el violinista solista del catorzè concert de temporada de l’Orquestra Simfònica Illes Balears el 9 d’abril, a les 19.30 hores, al Trui Teatre. El violinista rus interpretarà un dels concerts més coneguts per aquest instrument, el Concert per a violí de F. Mendelssohn. D’altra banda, la Simfonia núm. 4 de Schumann completarà el programa. Les entrades ja estan disponibles a la web de la Simfònica.
Compost al voltant de 1845, el Concert per a violí de Mendelssohn fou l’última gran obra orquestral del compositor alemany. Una peça important del repertori per a violí i un dels concerts més populars i interpretats.
Sergej Krylov, un dels intèrprets més reconeguts actualment, és un músic efervescent, que destaca pel lirisme intens i una bellesa tonal fascinant.
Com a convidat habitual de diverses institucions importants i de les principals orquestres mundials, Krylov ha actuat amb l’Orquestra Nacional de Rússia, Filharmònica della Scala, Accademia Nazionale di Santa Cecilia, Orchestre Philharmonique de Radio France, DSO Berlin i Budapest Festival Orchestra.
El concert acabarà amb l’energia i melancolia d’una de les obres més importants de Schumann, la Simfonia núm. 4. És una de les més aclamades i ha contribuït durant les següents dècades a fer cada vegada més famós i respectat el nom del compositor.
Per últim, en aquesta vetllada els músics de la Simfònica estrenaran el nou vestuari proporcionat pel patrocinador El Corte Inglés.
El concert es repetirà l’endemà a l’Auditori de Manacor, a les 19 hores.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
X