corporate information


Pilar Costa i Serra (presidenta), consellera de Presidència, Cultura i Igualtat
Catalina Solivellas Rotger (vicepresidenta), delegada de la Presidenta per a la Cuiltura
Maria Asunción Sáez Amer (vocal nat), secretària general de la Conselleria de Presidenta, Cultura i Igualtat
Irene Truyols Cantallops (vocal nat), directora general de Funció Pública i Administracions Públiques
Joan Ignasi Morey i Marquès (vocal nat), director general de Pressuposts
Marcos Torio Magro (vocal electe), assessor tècnic de la Delegació de la Presidència per a la Cultura
Catalina Ferrando Ballester (vocal electe), cap del departament de Cultura
Francesc Miralles Mascaró (vocal electe), director general de Cooperació Local i Patrimoni
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.