Scroll Top

“EDUCA” ÉS EL PROGRAMA DIDÀCTIC DIRIGIT Al PÚBLIC ESTUDIANTIL I FAMILIAR. L’OBJECTIU PRINCIPAL ÉS ACOSTAR EL CONTINGUT MUSICAL Al públic infantil. IMPULSAR L’EDUCACIÓ MUSICAL ENTRE la juventut. ÉS TASCA INDISPENSABLE PER Al DESENVOLUPAMENT PERSONAL DE CADA persona, TANT A l’AULA COM EN QUALSEVOL ÀMBIT DE LA SOCIETAT.

Acadèmia Simfònica

Acadèmia Simfònica

El millor llegat que pot oferir una orquestra és la seva experiència i saviesa a les joves generacions. Aquest és el compromís que assumeix la Fundació OSIB a través del seu programa “Acadèmia Simfònica” destinat als joves músics; és a dir, obrir l’orquestra perquè futurs/es professionals tinguin l’experiència de compartir amb els seus músics programis d’alta qualitat.

Petita Simfònica

Petita Simfònica

Fomentar les orquestres entre la juventut estudiantil de música de les Illes Balears; aprofundir en els coneixements musicals a partir de l’experiència de viure en primera persona què és una orquestra; fomentar la música simfònica i acostar-la al món infantil, escurçant distàncies entre si. També es pretén acostar una orquestra professional a la juventut que ja s’estan formant en l’àmbit musical.

Concerts Escolars

Concerts Escolars

A més de treballar el context històric i artístic, la idea principal és fomentar l’experiència musical en viu a partir d’obres mestres de la història de la música, els instruments que formen l’orquestració de les obres seleccionades i els elements del llenguatge de la partitura.

Simfojove

Simfojove

Espai per a fomentar la música simfònica entre la joventut de les Illes Balears, aprofundint en els coneixements musicals fomentant i facilitant l’assistència en primera persona a un concert i generant així sinergies amb la societat. Mostrant totes les cares i possibilitats que pot oferir una Orquestra Simfònica.

juliol, 2024

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.