Scroll Top

LA SIMFÒNICA “SONA”. ENTRA I DESCOBREIX TOTES LES ACTIVITATs DE LA FUNDACIÓ ORQUESTRA SIMFÒNICA ILLES BALEARS. L’ORGULL CULTURAL DE LA SOCIETAT BALEAR.

Cicle Abonament Trui Teatre

Cicle Abonament Trui Teatre

Trui Teatre és una proposta fresca, jove i innovadora a l’abast de tot el món que ha aconseguit posicionar-se entre els millors espais de Mallorca en l’àmbit cultural..

Cicle Abonament Auditorium de Palma

Cicle Auditorium de Palma

L’Orquestra Simfònica Illes Balears desenvolupa la temporada regular a l’auditorium de palma des de l’any 1989. L’ Auditorium de palma, construït en 1969, es troba en una situació privilegiada, en ple centre de la badia de palma.

Cicle Abonament Teatre Principal de Palma

Cicle Teatre Principal de Palma

Espai escènic de Palma on podeu gaudir de quatre concert amb artistes de primer nivell com: la direcció de Leonard Slatkin, la pianista Alexandra Dovgan, el violoncel.lista Alban Gerhardt i el compositor mallorquí Antoni Mairata.

Cicle Auditori de Manacor

Cicle Auditori de Manacor

Estenem la temporada regular a l’Auditori de Manacor, amb una capacitat de 800 localitats, situat a l’oest de l’illa. Una iniciativa que descentralitza l’abast de la Simfònica, més enllà de Palma, amb l’objectiu d’arribar a nous públics i escenaris en un exercici d’equilibri interterritorial.

Festival Bellver

Festival Bellver

“Festival Bellver” és l’atractiu cultural i musical de les illes a l’estiu. Un complet cicle de concerts que combinen la màgia de la millor música internacional amb l’experiència irrepetible de demarcacions d’una bellesa incomparable, amb el Castell de Bellver de Palma com a centre de l’activitat.

#SonemPerTu

Sonem Per Tu

Els concerts de cambra són una part important de la Simfònica. És una manera d’acostar la música a totes les Illes Balears; establint d’aquesta manera, una relació més estreta entre l’Orquestra Simfònica i la nostra societat.

Òpera Teatre Principal de Palma i Maó

Òpera Teatre Principal de Palma i Maó

Obre el teló i descobreix totes les operes, recitals i gales líriques de l’Orquestra Simfònica Illes Balears

Cicle Illes Sonores

Cicle Illes Sonores

“Illes Sonores” és fer sonar el Patrimoni de les Illes Balears i donar veu a la nova creació. Es tracta d’un projecte amb recorregut que engloba diversos apartats.

A las illes

A les illes

Entra i informa’t de tots els concerts que ofereix l’Orquestra Simfònica Illes Balears a Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera.

Més que clàssica

Més que clàssica

Gaudeix de la fusió d’altres gèneres musicals amb els instruments i músics de l’Orquestra Simfònica Illes Balears, una simbiosi extraordinària

juny, 2024

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.