sona

LA SIMFÒNICA “SONA”. ENTRA I DESCOBREIX TOTES LES ACTIVITATs DE LA FUNDACIÓ ORQUESTRA SIMFÒNICA ILLES BALEARS. L’ORGULL CULTURAL DE LA SOCIETAT BALEAR.

Temporada Abonament Trui Teatre

Temporada Abonament Trui Teatre

Trui Teatre és una proposta fresca, jove i innovadora a l’abast de tot el món que ha aconseguit posicionar-se entre els millors espais de Mallorca en l’àmbit cultural..

250 aniversari L.v. Beethoven

250 aniversari L.v. Beethoven

Aquest primer bloc de la temporada (octubre-desembre) serà un homenatge a Ludwig van Beethoven, un dels compositors més importants de la història de la música, amb motiu del 250è aniversari del seu naixement. Per aquesta raó, l’Orquestra Simfònica  Illes Balears acompanyada amb artistes de luxe interpretarà els cinc concerts per a piano i orquestra i simfonies del compositor alemany

Temporada Auditori de Manacor

Temporada Auditori de Manacor

Estenem la temporada regular a l’Auditori de Manacor, amb una capacitat de 800 localitats, situat a l’oest de l’illa. Una iniciativa que descentralitza l’abast de la Simfònica, més enllà de Palma, amb l’objectiu d’arribar a nous públics i escenaris en un exercici d’equilibri interterritorial.

Estius Simfònics

Estius Simfònics

Els “Estius Simfònics” són l’atractiu cultural i musical de les illes a l’estiu. Un complet cicle de concerts que combinen la màgia de la millor música internacional amb l’experiència irrepetible de demarcacions d’una bellesa incomparable, amb el Castell de Bellver de Palma com a centre de l’activitat.

#SonemPerTu

Sonem Per Tu

Els concerts de cambra són una part important de la Simfònica. És una manera d’acostar la música a totes les Illes Balears; establint d’aquesta manera, una relació més estreta entre l’Orquestra Simfònica i la nostra societat.

Lírica

Lírica

Obre el teló i descobreix totes les operes, recitals i gales líriques de l’Orquestra Simfònica Illes Balears

A las illes

A les illes

Entra i informa’t de tots els concerts que ofereix l’Orquestra Simfònica Illes Balears a Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera.

Més que clàssica

Més que clàssica

Gaudeix de la fusió d’altres gèneres musicals amb els instruments i músics de l’Orquestra Simfònica Illes Balears, una simbiosi extraordinària

La nostra música

La nostra música

Un dels nostres principals objectius és treure a la llum les obres de compositors/es de les Illes Balears

juliol, 2021

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
X