L’Acadèmia Simfònica és un projecte que neix en 2016 amb els següents objectius: FOMENTAR LES ORQUESTRES ENTRE la joventut estudiantil DE MÚSICA DE LES ILLES BALEARS; APROFUNDIR EN ELS CONEIXEMENTS MUSICALS A partir de l’EXPERIÈNCIA DE VIURE EN PRIMERA PERSONA QUÈ ÉS UNA ORQUESTRA; TAMBÉ ES PRETÉN ACOSTAR UNA ORQUESTRA PROFESSIONAL a la joventut QUE JA S’ESTà FORMANT EN L’ÀMBIT MUSICAL. LA SEVA PRIMERA PARTICIPACIÓ VA SER AMB LA SIMFONIA Núm. 2 “RESURRECCIÓ” DE GUSTAV MAHLER.

academia simfÒnica / TEMPORADA 2021-2022

Torna l’Acadèmia Simfònica 2021/2022. Per a més informació de com inscriure’s consulta les bases en el PDF.
Data límit d’inscripció 10 d’octubre.
Nota: Es publica la llistada de candidats admesos rectificada atès que la llista de trompa i la llista de percussió ha estat modificada, incloent-se un candidat més a cada una, ja que les seves instàncies varen entrar en termini però per un error informàtic varen anar a la bústia de correu brossa. Analitzades dites instàncies, s’han reelaborat les llistes esmentades i s’ha publicat un nou ordre de prelació.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.