LA SIMFÒNICA PRESENTA LA TEMPORADA 2020-2021

Temporada d’Abonament TRUI TEATRE (OCT-DES) (pdf)
calendari 20-21 octubre desembre
L’Orquestra Simfònica Illes Balears celebrarà els concerts de la temporada 2020-21 al Trui Teatre
L’Orquestra Simfònica Illes Balears celebrarà els concerts de la temporada 2020-21 al Trui Teatre, espai que compleix amb les necessitats tècniques i d’aforament de la Simfònica. L’aforament serà limitat i les actuacions es duran a terme seguint els protocols d’higiene i de seguretat establerts com el manteniment de la distància de seguretat, el suministrament de gel hidroalcohòlic als assistents i l’ús de mascareta obligatori.

Per als concerts que s’oferiran a Trui Teatre hi haurà un abonament únic que inclou set concerts (octubre-desembre) i tindrà un preu únic de 190 €. El 22 i 23 de setembre només podran adquirir-lo els abonats/ades a la temporada 2019/2020 a les taquilles de Trui Teatre de 10 a 13 h i de 16 a 20 h o a través del telèfon: 971783279. Després d’aquest termini, s’obrirà la venda d’abonaments i venda individual a tot el públic, disponible a la pàgina web www.simfonicadebalears.com. Per a més informació, podran telefonar al 971287565.

Els abonats/ades a la temporada 2020/21 tindran un 30 % de descompte per als espectacles de producció pròpia que la Simfònica oferirà al Teatre Principal de Palma el 13 de novembre i 3 de desembre.

Primer bloc

Aquest primer bloc de la temporada (octubre-desembre) serà un homenatge a Ludwig van Beethoven, amb motiu del 250è aniversari del seu naixement. Per aquesta raó, l’orquestra simfònica interpretarà les vuit primeres simfonies i els cinc concerts per a piano i orquestra del compositor alemany.

En aquesta primera part de la programació de la temporada, la simfònica comptarà amb pianistes de primer nivell, com Gerhard Oppitz, que interpretarà els cinc concerts per a piano i orquestra de Beethoven, o l’aclamat Joaquín Achúcarro, que oferirà el Concert per a piano en sol major de Maurice Ravel. A més, Frank Peter Zimmermann, violinista de prestigi reconegut mundialment, tornarà a Mallorca per interpretar el concert per a violí de Felix Mendelssohn a Trui Teatre.

El 10 de desembre, la Simfònica interpretarà el Messies de Haendel amb la soprano Nuria Rial, el contratenor Leandro Marziotte, el baríton José Antonio López i la Coral Universitat Illes Balears a Trui Teatre. El concert es repetirà l’endemà a l’Auditori de Manacor.

La Simfònica actuarà sota la batuta del seu titular, Pablo Mielgo, i de directors convidats com Leopold Hager, que dirigirà les Simfonies núm. 7 i 8 de Beethoven; Lionel Bringuier, amb la Sinfonietta de Francis Poulenc i la Simfonia núm. 3 de Beethoven; Andrea Sanguinetti, que dirigirà La flauta màgica al Teatre Principal de Palma; José Miguel Pérez Sierra, que es posarà al capdavant de la simfònica per interpretar la Bohème al Teatre Principal de Maó, i Pablo Urbina amb un programa dedicat al públic infantil.

Les entrades per a les funcions d’òpera que s’oferiran a Palma i a Maó s’adquiriran pels canals de venda del Teatre Principal de Palma i de l’Associació d’Amics de l’Òpera de Maó, respectivament.

Les entrades per al programa IX (funció de dia 3 de desembre a les 19.00 h) tindran un preu de 10 € per a les persones adultes i de 4 € per menors de dotze anys. Es podran comprar en línia a la web de l’Orquestra a partir del 30 de setembre. La resta de funcions d’aquest programa són escolars destinades als col·legis. les persones interessades podran reservar a través de l’adreça electrònica informacio@simfonicadebalears.com. Les entrades tindran un preu únic de 2 € per alumne.

Les entrades per als programes que s’oferiran a l’Auditori de Manacor es podran adquirir directament a l’auditori o a través de la seva pàgina web.

Paral·lelament a aquesta temporada d’octubre a desembre, la simfònica seguirà amb el cicle de #SonamPerTu, amb concerts que diferents grups ofereixen arreu de les Balears.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
X