La Simfònica presenta el seu segell discogràfic

segell discogràfic

L’OSIB comptarà amb un segell discogràfic que permetrà a la Simfònica distribuir els seus enregistraments per més de 40 plataformes musicals com Spotify, Apple Music, Amazon Music, Goolge Play Music entre altres. S’han publicat quatre discos: “Revolució” amb la Simfonia núm. 7 de L.v. Beethoven i The rite of Spring de P.I. Txaikovski; Simfonia núm. 2 de G. Mahler, i obres dels compositors mallorquins de “Mallorca Suite” de Baltasar Samper i “Foners” d’Antoni Parera Fons.

A part de gaudir d’aquests enregistraments, és una demostració del talent i projecció internacional de les Illes Balears, amb una aposta decidida de les seves institucions per la cultura com a element essencial del futur de la regió.

La Simfònica és considerada un dels referents simfònics a Espanya. Durant aquests 30 anys, ha comptat amb solistes de la rellevància internacional de Juan Diego Flórez, Khatia Buniatishvili, Giuliano Carmignola, Emmanuel Pahud, Lisa Larsson, Kate Lindsay, Lise Davidsen, Kiri Te Kanawa, Teresa Berganza, Joaquín Achúcarro, Piotr Anderszewski, María Bayo, Simón Orfila, Katia i Marielle Labèque i el jove mallorquí i internacional Francisco Fullana, entre altres.

B318CDAE-49B3-474C-AA62-17E3DF902689
definitivo-S
Insula-nueva
IMG_0695-e1587157531734-550x559
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.