L’Orquestra Simfònica presenta la segona part de la temporada, amb 10 concerts fins el 13 de maig

L’Orquestra Simfònica presenta la segona part de la temporada d’abonament, amb 10 concerts fins el 13 de maig (arxiu pDF)

Els abonaments es podran adquirir al Trui Teatre de Palma els dies 28, 29 i 30
La segona part de la temporada d’abonament 2020/21 de l’Orquestra Simfònica Illes Balears estarà formada per deu concerts que s’interpretaran entre el 22 de gener i el 13 de maig al Trui Teatre de Palma.

Per a aquesta continuació de la temporada, la Simfònica comptarà amb solistes de talla mundial com són els/les violinistes Francisco Fullana, que interpretarà el Concert per a violí núm. 3 de W.A. Mozart; Sergei Krylov, amb el Concert per a violí núm. 1 de Niccolò Paganini, i Maria Dueñas, que oferirà el Concert per a violí i orquestra de P.I. Txaikovski. Per la seva banda, el pianista Till Fellner interpretarà el Concert per a piano núm. 22 de W.A. Mozart, mentre que Christian Zacharias dirigirà i interpretarà el Concert per a piano núm. 12, i Marie-Ange Nguci interpretarà el Concert per a piano núm. 2 de Camille Saint-Saëns. El violoncel·lista Pablo Ferrández amb les Variacions sobre un tema Rococó, de P.I. Txaikovski i la soprano Nuria Rial, amb Les nuits d’été d’Hector Berlioz, oferiran els altres dos concerts de la temporada.

El públic, a més de gaudir d’aquests solistes, també podrà escoltar a músics de la Simfònica com a protagonistes. Carlos Fortea, oboista de l’Orquestra, serà protagonista el 22 de gener de 2021 amb el Concert per a oboè i orquestra, de Bohuslav Martinu.

La programació d’aquesta segona part de la temporada es compon per obres de gran qualitat com la Simfonia núm. 4 “Romàntica”, d’A. Bruckner; la Simfonia núm. 9 “La Gran”, de F. Schubert; Joc de cartes, d’I.Stravinski, i la Simfonia núm. 6 “Patètica” de P.I. Txaikovski, entre d’altres. En aquests deu concerts, la Simfònica comptarà amb la direcció de Pablo Mielgo, el seu director titular, i de directors convidats com Leopold Hager, Jonathan Cohen, Joji Hattori o Christian Zacharias.

La venda d’abonaments es durà a terme els dies 28, 29 i 30 de desembre (de les 10:00 a les 13:00 i de les 16:00 a les 20:00) a les taquilles de Trui Teatre de Palma, amb un preu de 250 euros. Després d’aquest termini, es posaran a la venda les entrades individuals, amb un preu de 35 euros, que també es podran adquirir a les taquilles del Trui Teatre i a la pàgina web de la Simfònica. L’aforament serà limitat i les actuacions es duran a terme seguint els protocols d’higiene i de seguretat establerts, com el manteniment de la distància de seguretat, el subministrament de gel hidroalcohòlic als assistents i l’ús de mascareta obligatori durant els concerts.

Algunes d’aquestes actuacions també es podran gaudir a l’Auditori de Manacor, l’endemà de l’actuació de Palma, a les 19.30h. Les dates d’aquests concerts s’anunciaran a la pàgina web de la Simfònica.

A més dels concerts de temporada, la Simfònica seguirà amb les actuacions de cambra arreu de les illes i amb programes didàctics com concerts familiars i extraordinaris.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.