Scroll Top

La Simfònica emetrà els dos pròxims concerts en línia

La Simfònica emetrà els dos pròxims concerts en línia
Aquesta fórmula substituirà la celebració presencial amb públic amb l’objectiu de minimitzar riscos i com a mesura preventiva afegida

La Fundació Orquestra Simfònica Illes Balears retransmetrà en línia de forma gratuïta els seus pròxims dos concerts a través de la seva pàgina web, canal de YouTube i les xarxes socials tant de l’Orquestra com d’IB3. Aquesta fórmula substituirà la celebració presencial amb públic per minimitzar riscos i com a mesura preventiva afegida davant la tercera ona de la pandèmia. Amb l’ús de la tecnologia, la Simfònica amplia, a més, l’abast de la seva proposta i arribarà a tota la societat.

El primer dels dos concerts -el vuitè de la temporada- s’emetrà en línia aquest dissabte 23 i el diumenge 24, a les 20 hores, des del Trui Teatre. L’oboista de la Simfònica, Carlos Fortea, serà el solista i interpretarà el concert per a oboè de Bohuslav Martinu, un dels més complexos per aquest instrument. El programa es completarà amb Masques et bergamasques suite Op. 112 de Gabriel Fauré; Le Tombeau de Couperin Op.68 de Maurice Ravel i Joc de cartes d’Igor Stravinski. Aquest concert de temporada estarà dirigit per Pablo Mielgo.

La mateixa fórmula de retransmissió i mitjans en línia es farà servir per al concert extraordinari al Teatre Principal de Palma, que s’emetrà en directe, el dia 28, a les 20 hores i es repetirà el 30 i 31 de gener a la mateixa hora.

El programa inclou peces de Ma Mere L’Oye de Ravel i Pulcinella de Stravinsky sota la direcció de Pablo Urbina.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.