Scroll Top

LA SIMFÒNICA HA D’ESTAR PROP DE LA SOCIETAT QUE REPRESENTA. LA SEVA MÚSICA I ELS SEUS MÚSICS HAN D’ACOSTAR LA MÚSICA A TOTS ELS ÀMBITS SOCIALS, CONSCIENTS QUE LA MÚSICA ÉS UNA EINA FONAMENTAL EN LA TRANSFORMACIÓ D’UN TERRITORI

En Societat

En Societat

L’Orquestra Simfònica dels Illes Balears ha d’estar prop de la societat a la qual representa. La seva música i els seus músics han d’acostar la música a tots els àmbits socials, conscients que la música és una eina fonamental en la transformació d’un territori. És per això que l’OSIB oferirà durant la temporada nombroses possibilitats on orquestra i societat estiguin unides.

Al carrer

Al Carrer

“Al Carrer”. Sortim al carrer! La Fundació Orquestra Simfònica Illes Balears vol estar prop de la societat que representa i acostar la música a tots els àmbits, conscients que la música és una eina fonamental en la transformació d’un territori.

Próxims esdeveniments
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.