Scroll Top

Devolució dels 5 concerts de temporada als abonats/ades de la Simfònica

El 14 de març de 2020, el Govern d’Espanya va decretar l’estat d’alarma sanitària per a pal·liar els efectes derivats de la pandèmia originada pel COVID-19. Aquesta situació d’emergència sanitària, va provocar que ja el 12 de març es cancel·lés el concert previst en aquesta data, i com és lògic, tots els concerts següents fins a finals de maig. Només a manera enunciativa, es van suspendre 5 concerts de Temporada a l’Auditori de Palma, reposicions de temporada a Manacor, concerts de cambra i diversos concerts escolars i benèfics.

Així doncs, quant als concerts de la Temporada 2019-2020, els quals estaven programats en un total de 15, van ser suspesos els cinc últims concerts a realitzar entre el 12 de març de 2020 i el 14 de maig de 2020.

S’ha procedit a la devolució dels esmentats 5 concerts de temporada als/els abonats/ades de la Simfònica, tenint en compte el tipus d’abonament adquirit.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.