Scroll Top

La primera orquestra d’Espanya a reprendre l’activitat

P5300067
La primera orquestra d’Espanya a reprendre l’activitat

La Simfònica ha estat la primera orquestra d’Espanya que reprèn la seva activitat i ha començat amb concerts a l’Església de Sant Miquel (Campanet), el Claustre de Santo Domingo (Pollença) i en la Plaça Alexandre Ballester (Sa Pobla) el divendres 29, el dissabte 30 i el diumenge 31 de maig, respectivament.

Les actuacions de la Simfònica s’han dut a terme seguint els protocols preparats per al retorn de la Simfònica després del confinament. Espais de concert senyalitzats,  gel hidroalcohólico als/les assistents i ús de màscara i guants obligatori. La col·locació del públic dependrà de l’aforament permès en cada fase del desconfinamiento i de la superfície del recinte. No es permetrà l’accés del públic general en la zona d’escenari, per a evitar contactes i aglomeracions.

Aquesta iniciativa #SonamPerTu ha estat portada dels principals mitjans de comunicació (local i nacional) i revistes i blogs musicals de fama mundial com “Slippedisc”,  “Diapason”, “Scherzo” etc.

#SonAmpertu

L’Orquestra Simfònica Illes Balears reprèn la seva activitat amb un cicle de 59 concerts, que se celebraran entre finals de maig i setembre de 2020 en totes les illes. Sota el nom de #SonemPerTu, la Simfònica torna als escenaris de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera amb concerts de petit format de grups de corda, vent i percussió i un repertori variat que va des de la música barroca a estils contemporanis amb obres heterogènies i per a tots els públics.

#Sonampertu és un projecte polièdric que mostra la realitat d’una orquestra connectada entre si administrativament com a model de gestió i amb activitats en el mitjà escènic (sona), educatiu (educa) i social (per a tots).

Aquestes activitats s’emmarquen dins dels objectius proposats que es fa realitat amb la realització d’aquests esdeveniments com són: descentralitzar l’abast de la Simfònica, més enllà de Palma, arribar a nous públics i escenaris en un exercici d’equilibri interterritorial, accés a la Simfònica per tota mena de col·lectius, programacions adaptades als diferents sectors de públic.

Des del confinament, la Simfònica no ha parat d’estar connectada amb el seu públic telemàticament (amb vídeos individuals i grupals i conferències amb els seus abonats). Ara, que és possible fer música viu (dins d’unes limitacions) , es vol reprendre l’activitat amb concerts de cambra.

La iniciativa sorgeix en el complex context actual provocat per la crisi de el COVID-19 i respon a la transcendència de l’acció cultural en la reactivació de la societat. #Sonampertu compta amb el màxim suport del Govern Balear.

conciertos de temporada nueva
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.