La Simfònica oferirà 17 concerts del cicle «Sonam per tu» repartits entre Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera

L’Orquestra Simfònica Illes Balears continua amb el cicle «Sonam per tu» (#Sonampertu) amb un total de 17 concerts de petit format repartits entre Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera. Des del 4 fins al 27 de juny, grups de corda, vent i percussió interpretaran programes variats que van des dels clàssics fins a estils contemporanis amb obres heterogènies i per a tots els públics.

Els disset concerts es repartiran de la forma següent: un concert a Formentera (Pati de Sa Senieta) el 4 de juny; tres concerts a Eivissa: a Sant Joan de Labritja (4 de juny), Sant Josep de Sa Talaia i Sant Antoni de Portmany (5 de juny); dos a Menorca, Ferreries i Alaior (12 de juny) i onze a Mallorca, repartits entre el 17 i 27 de juny (Algaida, Inca, Capdepera, Sant Llorenç des Cardassar, Montuïri, Son Servera, Costitx, Campanet, Sencelles, Búger i Felanitx).

Més de 40 músics, repartits en 15 grups, recorreran totes les illes, interpretant algunes de les obres més conegudes de grans compositors com W. A. Mozart, A. Vivaldi, J. Brahms, A. Piazzolla, G. Bizet, G. Ph. Telemann, I. Stravinski, F. Mendelssohn i F. Schubert, entre d’altres.

Aquestes activitats s’emmarquen dins dels objectius d’aquesta legislatura: descentralitzar l’abast de la Simfònica, més enllà de Palma, arribar a nous públics i escenaris en un exercici d’equilibri interterritorial, accés a la Simfònica per a tota mena de col·lectius i programacions adaptades als diferents sectors de públic.

Tota la informació de concerts, obres, espais i accessos estan disponibles a la web de la Simfònica. Les actuacions de la Simfònica es duran a terme seguint els protocols actuals de la COVID-19.

#Sonampertu és un projecte polièdric que mostra la realitat d’una orquestra connectada entre si administrativament com a model de gestió i amb activitats en el medi escènic (Programa Sona), educatiu (Programa Educa) i social (Programa Per a Tots).

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.