La Simfònica posa en marxa el programa de concerts en línia #OSIBSOLIDÀRIA

La Simfònica posa en marxa el programa de concerts en línia #OSIBSOLIDÀRIA

L’Orquestra Simfònica Illes Balears posa en marxa #OSIBSOLIDÀRIA, un programa de set concerts en línia amb l’objectiu de donar veu i visibilitat a associacions i ONG que desenvolupen una labor solidària de vital importància per a la societat.

Els set concerts es retransmetran els tres primers caps de setmana de març (5, 6, 12, 13, 14, 19 i 20 de març), a les 20 hores, a la plataforma de YouTube de la Simfònica. Abans de cada concert, s’entrevistarà a un representant de cada ONG i s’emetrà un vídeo per donar visibilitat de la seva tasca diària. Aquestes ONG o associacions són: Aspanob, Estel de Llevant, Sonrisa Médica, SOS Mamás, Comedor Tardor, Mallorca Sense Fam i Zaqueo.

Grups de corda, de vent fusta i metall interpretaran aquest cap de setmana obres de J.S. Bach, W.A. Mozart, F. Schubert, G. Onslow, J. Ibert, A. Mairata, A. Piazzolla i G. Puccini entre d’altres.

La Simfònica continua amb les línies d’actuació emmarcades dins el programa social, convençuda de les possibilitats que ofereix la música en el desenvolupament de la societat, a través de competències socials, comunicatives, relacionals i mitjançant activitats de formació artística, d’educació emocional i de difusió cultural.

L’Orquestra Simfònica pretén ser un exemple de la pràctica artística foragitant la idea elitista de l’accés a les arts i la cultura.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.